Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Vet du om hur vackra de är?

Dina ögon


Vet du om hur fängslande de är?

Dina ögon


Vet du om hur lätt det är att drunkna?

I dina ögon


När du tittar med din intensiva och trolska blick går jag förlorad.

När du ser på mig

med

Dina ögon




Fri vers av neasvea
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-06-11 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neasvea