Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fy fan vad det här är jobbigt.


Jag bara måste käraste ex.

Jag måste klara av
Att lämna dig här
Att lämna mina minnen
Mitt liv
Min önskan
Mitt hopp och allt det jag en gång vågade kalla vårt

Det är slut nu
Säger du med din hesa röst
Kom inte efter mig
Och stanna inte kvar
Gå vidare
För jag älskar inte dig längre

Det svider till
Och vattnet fryser till stenhård is
du sliter ut mitt hjärta
utan att veta om det
Du är så förbannat snäll
Men det hjälper mig inte ett dugg

Sen bara för att se mig le
Låter du mig hoppas lite till
Säger
\"Allt är inte som du tror\"
Men det roliga är
Att du har ingen aning om vad jag tror

Jag vill att du ska lämna mig ifred
Men du kan inte när jag skriker att du ska stanna

Jag vill dö just nu
Men jag vet att det känns bättre imorgon
I någon sekund får jag ro
Innan du sliter ut mitt maginnehåll igen

Jag måste gå vidare
Annars kommer jag förlora mig själv
Jag bara måste käraste ex




Fri vers av Elidoll
Läst 525 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elidoll
Elidoll