Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att stjärnorna ler mot oss i natt min vän


Hand i hand
På vandring över himlavalvet
Omfamnar vi ensamheten
Och fyller den
Med allt vi aldrig kunnat säga
Och vi dansar
Över allt det sammetslena svarta
I ändlösa virvlar
Famnar om varandra
I dina ögon gnistrar stjärnskott
Som faller för att vila i din ögonvrå
Vi flyger högt
På vingar av lycka
Som hotade föra oss
Allt för nära solen
Men svedda vingar
Är inget vi ser
För stjärnorna ler mot oss i natt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-06-11 22:05



Bookmark and Share


  Sparven
Sagolikt, jag ler.
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP