Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Hjälp mig minnas

Jag försöker, men det går inte

Vill minnas hur det var

Hjälp mig

Minnet förblir borta..



för evigt




Fri vers av neasvea
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-06-11 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

neasvea