Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig är jag

Jag dansar runt runt och skrattar.

Tänk att jag är så här lycklig!

Solen skiner och himlen är blå

Det finns inga bekymmer

Tänk vad härligt att jag är lycklig!




Fri vers av neasvea
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 22:12



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Härligt och fint, smittar av sig - hoppas du ofta känner så här!
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

neasvea