Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gahh, fucking love


och han säger:

Han säger att han hatar mig, att jag är manipulativ, att jag är maktgalen, att jag försöker kontrollera allt och alla. Hela min omgivning styrs av mig. Det är jag som måste ha kontrollen. Jag är en falsk människa säger han. en sådann som spelar med dubbelmoral, låter folk luras, och lurar folk. Jag är en sån där människa som inte drar mig för att ljuga, påstor han. Han menar att det är ett vapen jag har, mot folk, som en pistol, och jag har laddat om den hundra gånger om. Han beskriver mig som kocken, som \"choppar\" alla grönsaker, steker allt kött, grillar, bränner förstör. Tänk att jag aldrig lärt mig att bli vegan. Han menar att jag inte hyset någon kärlek för någon anan är mig själv, Egoist kallar han mig. Och jag är en slampa, en hora, en fitta, en sådan som ingen annan är. Jag är värst, av allt negativt man kan vara, så är jag värst. och det västa är, säger han, att jag är stolt över det.

Och han säger:
Jag är kär i ditt hjärta




Fri vers av L.I.E
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 00:00



Bookmark and Share


  glittertindra
ooooo... jag skulle passa mig för den mannen...
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

L.I.E