Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buttercup

 

 

I skuggan av sommarbjörkens

gråvita stam

Ser en butter liten hukande figur

som muttrande spottar fram

 

Diverse loskor över

ett liv som inte blev som det var tänkt

Och att han inte tillräckligt

med olycka lyckats skänkt

 

Bitterheten haglar

som en kaskad av avbitna naglar

 

Böjer mig fram för att se vem det är

Aha... bara ett spöke från en

förfluten sfär

 

Traskar vidare

visslande glad sommarvisa 




Fri vers av nettizen
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 18:11



Bookmark and Share


  Thommy
Bra beskrivet, känner också en sådan, gillade titeln
2007-06-16

  glittertindra
något att lära av... se bitterhet som ett spöke så kan det försvinna i ett poff!
2007-06-13

  Ronny Berk
bitterhetens spökgångare brukar ; likt trollen ; spricka i solsken... speciellt under södersolars strålande dragningskrafter
2007-06-12

  Nikolai Jungsin VIP
hehe lite sann skadeglädje.. surt sa räven o drunknade i körsbärsvin..
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen