Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om två dar slutar jag skolan och ser aldrig \"min klass\" igen, därför ägnar jag denna dikt till dem. -12-06-07-


om två dagar börjar jag leva, det fattade ni aldrig eftersom jag kom till skolan varenda jävla dag

instängd
så jävla instängd
utslängd
så jävla utslängd
vingklippt
så jävla vingklippt
ensam
så jävla ensam
bortglömd
så jävla bortglömd

kolla
det är jag
det är mig den handlar om
texten däruppe
men det fattar ju inte du
som hjälpt till att

stänga in mig
slänga ut mig
vingklippa mig
frysa ut mig
glömma bort mig

men det gör inget
för om två dar
får jag glömma bort er
kommer jag aldrig se er mer
kommer dörren öppnas
kommer värmen äntligen sprida sig
i min kropp igen
om två dar
börjar jag leva




Fri vers av Abandoned
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tragiskt, men jag hoppas att du kommer att finna ditt liv och din lycka. Att leva i sociala fängelser är aldrig bra och utvecklande.
2007-10-06

    kawaiicookieuwu
..jag skolkade bara..
2007-06-12

  Mackan
vackert skrivet
låter som en förlösande känsla att komma ifrån dessa människor
beklagar att det finns sådana människor på vår jord
människor som stänger ute och fryser ut
det verkar ha varit jobbigt och jag önskar dig all lycka i framtiden

människor fryser ut och mobbar
för att inte själva bli utfrysta och mobbade
tyvärr är det ett mänskligt animaliskt flockbeteende

det kan vara bra att tänka på när man känner sig utfryst
det är dem det är synd om
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned