Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kompis som du

Du är min kompis
Du är min vän

En vän som finns
En riktig vän

En kompis som är glad och rolig
En kompis som är klumpig ibland

Det är skönt att ha en kompis som du...




Fri vers av Ellin
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 19:25



Bookmark and Share


    Caprice <3,
Mm, fin
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ellin