Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vän som du

Mitt liv var värdelöst
Men sen kom du

Du gjorde himlen blå
Du gjorde så att fåglarna sjöng
Du gjorde så att solen lyste fint

Du gjorde mig glad

Nu är jag inte ledsen mer
Du tröstade mig

Jag har alltid velat ha en vän som du...
...Och det fick jag




Fri vers av Ellin
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-12 19:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ellin