Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv och jag

Det känns som att mitt liv har ett eget liv,




Usch, just nu vet jag ingetning,
jag vet absolut inte vad jag ska tamej till
spelar roll om du kan läsa,skriva,prata



det viktigaste här i livet är väl ändå att någon gång få känna sig älskad?




Fri vers av entalssiffran
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-06-12 21:15



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Ja.. det viktigaste i livet är att någon gång få känna sig älskad?
Hoppas du får det...
Kram
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

entalssiffran