Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad fan vet jag om att vara glad?

Jag sätter mig vid en restaurang vid havet
jag beställer ärtsoppa
Jag gillar ärtsoppa,
men det är flummig mat.

jag är flummig

Jag går vidare vid havet
solen sliter loss min hud
En flummig dam cyklar omkring framför mig
och säger något obegripligt till mig, leendes
Alla flummiga yuppisar verkar så jävla glada...
...vad fan vet dom som inte jag vet?

Antagligen en hel del....

Jag blir glad av Snickers,
jag brukar äta en ibland
dom kanske äter fem?

vad fan vet jag om att vara glad?

inte så mycket
ännu
men jag lär mig
nått nytt varje dag

dagens lektion:
ärtsoppa, någonting-yuppies-vet och snickers




Fri vers av fallen
Läst 780 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-12 23:08



Bookmark and Share


  Obnoxious
\"Jag blir glad av Snickers,
jag brukar äta en ibland
dom kanske äter fem?\"

Det är fantastiskt! :D
2007-11-26

  Tini Tut
Härligt.. och ärtsoppa är ju jättegott...
2007-07-17

  Sanchez VIP
hehe, skön dikt och det eviga letandet efter lycka i de små tingen
2007-06-13

  "Silver" VIP
\"någonting-yuppies-vet\" - störtskönt, precis som hela dikten.
2007-06-13

  Jan Linderoth
Superflummigt, en klart skönt jiddrande dikt! Så jävla häftig att man fullständigt fastnar och låtsas läsa den om och om igen, du har världens skönaste stil på språket, snubben!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen