Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är ju bra för barnen att bo på en liten ort.. iallafall när dom är små...


Liten stad...

Morsan bad mig dra åt helvete. hon ville aldrig se mig igen
jag var tretton år och ett par månader
- ut ur mitt hus. skrek hon

jag snodde lite pengar av farsan och tog två paket röda Commerce utan filter
och så en flaska ojäst vin som verkligen luktade faan

med en plastpåse i handen lämnade jag föräldrahemmets barm
sparkade in ventilationsfönstret i en obebodd villa
kröp ner där ensam i det skitiga källarmörkret

oskulden var tagen utan att jag någonsin hade haft sex,
förutom med mig själv

satt ensam på golvet i det tomma kala rummet, det var här jag skulle sova sen
nu drack jag bara det ojästa vinet och rökte commerce
När vinet var slut och jag var ordentligt full så var det dags att gå på disco

Började slåss inne på discot med en av mina vänner, fick in några träffar
vakterna låste mina armar och bröt nästan av dom när de släpade mig ut
ut i mörkret igen, till ovissheten

spydde jäst på vägen tillbaka

gråtandes återvände jag till det övergivna huset,
klättrade rädd och ensam in i den mörka källaren igen
somnade sedan rakt av på golvet utan ngt alls kvar




Övriga genrer av Casca
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 23:55



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Grymt och hårt ...som livet kan va ibland..
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Casca