Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmar sig

 

 

Första steget taget

mot definitivt avsked

 

Fredag....

 

Ska för sista gången

bevittna skolavslutning

där avskedssången

är

Den blomstertid nu kommer

 

~ Det börjar bli verkligt nu~

 

Klart det känns lite vemodigt 

Till och med lite skrämmande

(spännande)

 

Men det som väntar

uppväger allt det  

 

För det som väntar

är

Du och Vi

och

resten av livet 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 18:37



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Förväntan
Vemod
Vackert
2007-06-13

  Ronny Berk
\"den blomstertid nu kommer..\" må sjungas vid skolans slut... men jag vill även ge dej den som en symbol inför kommande, blomstrande, liv... efterhand : den blomstertid nu är här...
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen