Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan i regn


regnet smattrar mot rutan
och vinden smeker min kind
ensam i mörkret

ensam är stark - sägs det

säg mig
varför längtar jag då
efter en famn
att gömma mig i?




Fri vers av Louise B
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-06-14 00:27



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
allt som sägs, är inte sant.
bra dikt.
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Louise B