Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trigger

Bara en lätt beröring
Sedan en okontrollerad kedja
Av händelser
Tankar
Ord

En touch
Reaktioner
Reflektioner
Studsar

Ett tryck
explosioner
Inre slitningar
Konflikter som löser sig
Kontroll som omvandlas till total utanvarande

Så oväntat lätt
Så oväntat händelserikt

Så levande
Så dödligt

Ordet är ett dödligt vapen
Osäkrar
Siktar
Låter mitt finger närma sig avtryckaren...




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 711 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-14 14:23



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
farligt men ändå underbart
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP