Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara visste

 

 

Ser mig själv

sittande under lummig Ek

vilsen

lite vek

 

Sorgen som tynger

innanför

kan inte döljas

av nån ytlig fasad

 

Du ser rakt igenom den

 

Tack och lov

att du ser rakt igenom den!

 

Om du bara visste

 

vilken välsignelse det är

för själen

att slippa låtsas

Att kunna visa den osminkade

nakna och ibland ruskiga sanningen

Att veta

att jag inte kan lura dig

för du ser direkt

Du hör det på mig

 

Ännu mer befriande

att veta

att känna

Att oavsett vilken sida

du ser av mig

 

Så finns du där

stadig som en klippa

Skyddar mig när det blåser

täcker mig när det regnar

gömmer mig när åskan går

Och älskar mig

när hjärtat åter slår

i normal takt

 

Om du bara visste

Om jag bara kunde hitta orden

 

Men det räcker nog med

att jag visar

Just hur viktig du är för mig 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-14 18:39



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Kärleksfull text... det är en befrielse att hitta någon som finns oavsett hur man är och när man är... någon att bara vara sig själv med!
2007-06-15

    Lindizz
Underbar vacker om den starka kärleken tryggheten som finns där när man är vilsen och sårbar. Mycket bra gjort!
2007-06-14

  Michaela Dutius
Vilken oerhört vacker kärleksdikt om en lika vacker kärlek.
Kan kärleken beskrivas bättre än att veta att man kan vara sig själv.
2007-06-14

    ej medlem längre
Trygghet är viktigt, inte bara tryggheten den andra åstadkommer utan tryggheten i sig själv genom sina val och genom att lita på sin magkänsla och sitt intellekt!
Då är man så osårbar amn nånsing kan bli...
Fint, mycket fint skrivet!
2007-06-14

  Nikolai Jungsin VIP
Trygghet..
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen