Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är egentlgien för glad för att skriva.


Det där lilla - som kallas kärlek


Trötta och något tilltufsade
ramlar de ihop på marken efter gräskriget.
Det luktar sommar i luften
sommar, och det där lilla
som kallas kärlek

De tittar upp mot molnen
och ser en elefant
och ett filpaket och en gräsklippare
och ett hjärta
som en symbol för det där lilla
som kallas kärlek

Han ler försiktigt
och får tillbaka
ett leende med ett gömt skratt
det där skrattet
som hon inte visat för någon annan

och plötsligt vet båda
vad som menas med det där
som kallas kärlek.




Fri vers av Noyle
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 19:46



Bookmark and Share


    Brell
En visdom vi alla bör lära.
Vackert
2007-08-06

    eva m h
Fin och finstämd!
2007-06-15

  Elvira.L
Riktig mysig dikt!

\"Det luktar sommar i luften
sommar, och det där lilla
som kallas kärlek\"

Underbart beskrivet! Du skriver så att jag ser allt i mitt huvud. Bra =)
2007-06-14

  aPorcupine
Gillar ditt sätt att skriva. Jag känner verkligen känslan av det där lilla - som kallas kärlek. Bra!
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Noyle