Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Rebecka



Så liten
så otroligt spröd

\"Lilla My\"
\"Beckilus bus\"

Ett år gammal
(ung)
Sex kg tung
(lätt)

Men med ögon så pigga
och ett entandsleénde så varmt och gott

Vi älskar dig så enormt mycket
Det känner du väl \"Tingeling\"




Fri vers av Therés
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-14 22:17



Bookmark and Share


    JJ VIP
En härlig hyllning till ett barn! Mvh. JJ.
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!