Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett andetag senare

Vågens strategi.

Så som den slår omkull.

En dröm så tydlig
att den nästan övertygande spolande upp mig på stranden.

En blick.

Ett andetag senare...




Övriga genrer av Moonwater
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-06-14 22:25



Bookmark and Share


  Ravn Hansen
Mycket bra. Jag gillar hur rytmen ibland förvrängs till något slags perfekt "operfekt". (Vet att det inte riktigt skrivs så men det lät bra :P)
Mycket bra dikt.
2008-10-10

  Gärdsmyg
organiserat kaos...and I like it ;)
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater