Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtstillande


Rör mig aldrig igen
Aldrig där det känns
Aldrig på riktigt

Inga händer på min
kropp
Hud mot hud
bränner hål
Inga hjärtslag
för dig
Du hörde dom också
öronbedövande

Inga ord berör mig
Når mina sinnen
Trasar sönder själen

Aldrig smärta
den som övertar
Tvivel
Lämna mig
att aldrig kännna

Dig




Fri vers av Sländan
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-14 22:48



Bookmark and Share


  Fredrik78
En grymt öppen och avslöjande dikt i mina ögon.
Den där typiska \"nej nu har jag fått nog av den människan, vill aldrig se den igen\", men så är det ju inte riktigt.
Tack för ärligheten
2007-08-02

  Pontus W.U
en vacker dikt för den som bär rustning av stål.
hög igenkännandefaktor oavsett anledning.
varje människa en isolerad ö
om man tillåter sig själv vara det
kan man vara
hela världen
2007-07-31

  aftermath
hårt
som av släggans slag
modigt att \"komma ut\"
snyggt skrivet!
2007-07-02

  [ShadowWalker]
stark, hjärtslitande rak och med stor igenkänninsfaktor, det vill säga, mycket bra dikt!
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan