Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magnetism

 

 

Hasselnötens busskimrande

magnetiska klara

möter

Blåklockas leendes

diamantbeströdda tiara

 

Säger mer

än tusen ord

 

Glittret då de förenas

 i samförstånd

 

Finns inget ärligare

än sanningens

ögonblick 




Fri vers av nettizen
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-14 22:59



Bookmark and Share


  issac.a.m
Säger mer

än tusen ord

Vackert...
2007-06-14

  Rosen VIP
Åh! en sån härlig bild som suger sig fast!!
Och orden dina löper vackert.
Tycker särskilt om de sista tre raderna.
2007-06-14

  Nikolai Jungsin VIP
En syn gudar kan avundas..
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen