Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdagar (alltid du)


Jag går sönder, mannen
Du vet,
lite i taget
tills inget finns kvar
Inget blod i venerna
rinner för dig
Ingen skugga
ger avtryck i asfalten

Tomhet

Mannen, tröttheten
när lugnet lämnat
kroppen
Vandrandet
ersätter sömnen
längs gator
i väntan på gryningen

Når inte dig




Fri vers av Sländan
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-14 23:00



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
kraften i ditt språk berör mig djupt
2007-09-01

  swimsus@gmail.com
Rak fin ärlig och vacker!
2007-08-23

  hellen
mm mycket bra!/hellen
2007-08-14

  hellen
mm mycket bra!/hellen
2007-08-14

  Daniela Linder
jag gillar första meningen \"jag går sönder, mannen...
ekar lite i mitt huvud just nu
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan