Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- det är bara så -


Bittra dubb



Jag var förr ett dubb i ett vinterdäck:
förväntades att göra nytta

När vintern var över jag plockades väck
men tro inte att jag fick flytta:

nej, jag blev kasserad och kastades bort
med motivering att jag var för kort!

Ja, livet är kort för ett vinterdäcksdubb
- nu ligger jag död i en gammal skrubb...





Fri vers av Tina Q
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 23:37



Bookmark and Share


    JJ VIP
\"Förväntades göra nytta\" En riktigt snygg rad i tänkvärd dikt! Mvh. JJ.
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q