Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuspunkt - senryu

 

Ditt högmod tronar

som en stolt kandelaber

Upplyst av dig själv




Bunden vers (Haiku) av Agnes
Läst 1313 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-06-15 11:10



Bookmark and Share


  LassO
en drygstake med andra ord ;=)
2010-04-18

  Maria Zena Viklund
mycket välordat, stor applåd!
2007-08-20

  Lethra
perfekt, haha
2007-07-02

  Dilsewat
Med humor, rolig läsning med många toner trots med få ord.!
2007-06-16

  Bjarne Nordbö
Egenproducerad el lyser bäst....
2007-06-15

  Fredrik P. VIP
även ett högt
ljus brinner ned
sent omsider
2007-06-15

  Markattan
En snygg senryu med skön attityd.
2007-06-15

  Agnes
Men Albert, varför tror du att du alltid blir omskriven? ;o)
2007-06-15

  Albert
måste du bara skriva om mig?
Agnes
2007-06-15

  Björn Donobauer
Han är så välpolerad
att ljuset faller
in i brännpunkten
och förtär honom
inifrån?


Narcissisma is the pride of ...!!
2007-06-15

  Rachel Roth
sorgligt om den ensamme narcissisten...
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes