Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem fan sa att det skulle bli lätt då?


Förlamad

 

 

När tröttheten

överbryggar alla

levande sinnen

 

Förlamar

försvagar

påverkar

funktionerna

 

En minuts vila

Bara en

Det skulle räcka långt

 

Men det är en lyxvara

jag inte kan unna mig

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-15 17:53



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
FAN sa det ..
Och ja Trötthet är ett eget helvete..
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen