Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjatigt

 

 

Grönlövad ek

med sidenblad

 

bjuder

 

sommarmjuk smekning

varsamt

mot tåröm kind

 

Daggdroppar gnistrande

likt diamanter

Hukar mig för

rovgirig panter

 

Jag är färdig här

Du kan komma och

hämta mig nu

 

Ensamhetens tysta

malvingessus

Har blivit en uttjatad

melodi




Fri vers av nettizen
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen