Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otålig.... som vanligt fast lite värre än vanligt.... inget ovanligt det heller.. :)


Jahaja......

 

 

Okej...

 

Jag är less

på att vänta 

Du kan komma och

hämta oss nu

 

Jag är färdig här

finns inget mer för mig

att göra

 

Skulle med lätthet

kunna stänga och låsa

denna dörr

och aldrig se tillbaka

 

Jag är redo

 

Du kan komma och hämta

oss nu

 

Ta oss hem 


 

 




Fri vers av nettizen
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-15 21:38



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Snaaaart..
*ler*
2007-06-16

  issac.a.m
otålig väntan på varma dagar ...
2007-06-15

  aftermath
väntans
trängtans
tider
snart så
snart
2007-06-15

    ej medlem längre
Ja, varför vänta!!*L*
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen