Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögon


vargvackra ögon
ur djuphavets korall

fångar min blick




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 1017 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-15 22:15



Bookmark and Share


  aol
jättevacker poesi gillas verkligen
2008-03-11

  Lena K Nilsson VIP
Ja, den var mycket fin!
2007-06-16

    ej medlem längre
Fina ord :) De känns välvalda, och är orden i en dikt det behövs det inte så många av dem :) De tilltalar en ändå!
2007-06-15

  Cris
Vad vackert!
\"vargvackra\" var ett häftigt ord. *gillar*
snyggt
bokmärke !!
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP