Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade son..


Skräckens Sekunder


Evighetslånga
Var skräckens sekunder
Med dig i min famn
Flydde jag
Döden
Flåsande
I nacken

Öronbedövande
Var det fasansfulla skrik
Rakt ut i natten
Då jag trodde
Det var för sent

Men jag fortsatte springa
Jag lät honom inte ta dig

© AnnaCarin Andersson




Fri vers av aquis
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-06-15 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aquis