Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel


Som om världen visste
Att du var för vacker
För att beträda vår jord
Försvann du
Utan att låta mig hålla om dig
Och berätta för dig
Att jag älskar dig
Och som om naturen anade
Att du var för ren
Sör att besuldas av markens mylla
Hann du aldrig komma dit
Och kvar står jag
Utan något monument
Över det liv jag bar
Som om ödet förstog
Att du var för god
För mig
Rycktes du ur min kropp
Och lämnade ett hål
I mitt hjärta
För någon
Som aldrig riktigt funnits
Som om jag aldrig förtjänade
Den glädje du gav mig
Fladdrade du iväg
På dina silkesvingar
Min älskade ängel




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-06-15 23:57



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Oerhört vacker och väldigt tung läsning.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP