Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte sann alls och helt fel, men det gör nog inget.


ATT ANDAS I TAKT

 

Klockan är 01.00 och du och jag är ute och
ränner
på Uppsalas vita, blöta gator
även fast termometern utanför mitt hus visade 11 minusgrader
så är det inte kallt alls
inte ett dugg
snön glittrar i kanterna på vägarna och du ler minst lika vackert
någon har hängt upp ljusslingor i träden som står placerade vid ån
och allt bara glittrar och skiner så vackert som vackert och du värmer min hand,
älskling
och det är sådär fridfullt och tyst ute fast det är inte läskigt
inte ett dugg
vi skrattar åt något
som jag inte kommer ihåg vad det var
men det var kul iallafall
om två veckor är det jul och jag vet vad jag kommer få av dig
jag tänker inte säga
men jag älskar det
älskar dig
skratt och skrik hörs från någon pub långt borta
men det är inte läskigt
inte alls faktiskt

Klockan är 02.30
och du och jag sitter på en snöig bänk och du har tagit fram din gitarr
du spelar en låt du skrivigt för mig
och jag blir tårögd
bara av att lyssna till din röst
bara av att se på dig,
jag blir tårögd över att någon, Gud kanske,
 har varit så god mot mig och skänkt mig en sån vacker människa som du,
Älskling
Du sa att du
skulle kunna sitta där och
bara se på mig
i flera månader
för att
jag är så vacker
och jag blev tårögd och  sa att
Du är den vackraste varelse jag någonsin sett och att jag älskar dig över
allt annat
i hela världen

Klockan är 04.20
och vi sitter fortfarande på den där bänken
och jag har fått låna din gitarr och du försöker
lära mig hur man spelar ackord och jag bara skrattar för jag är visst inget bra på sånt där,
du är mycket bättre
Och det är bara du och jag som finns i hela världen för allt är tyst och det enda som hörs är fyrisån som forsar lite lungt
och dina och mina andetag
att andas i takt
och jag sa att
du är den enda som jag vill andas i takt med
och att jag älskar dig
och du bara kysste mig på kinden och log

Klockan är 06.00
och du och jag är ute och
ränner
på uppsalas gator
och vi sa att
vad som än händer
så ska vi älska varandra

 

 

 

 

 




Fri vers av TedEdFred
Läst 594 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 11:18



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Hey, du är super:) Dina ord är snyggast i världen! Jag tycker inte om textindelningsgrejset dock. Det är förstås bara vad jag tycker. Det är snyggt men jag föredrar när det.. va fan säger man? Ja. jag vet inte. Men.. Spelar roll? Du är super i alla fall<3
puss
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

TedEdFred
TedEdFred