Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på min pappas födelsedag


Min pappa är död

varför vände du dig om
var du rädd
jag vet att jag borde förstått
varför du inte ville bli sedd

För det var inte du
bara skuggan var kvar
dina ögon frågade varför
men jag blundade utan svar

En tro på mirakel
att vardagen skulle vara magisk
ska snart likt du dö bort
för dagen är dyster, tyst och tragisk

När du sen tog klivet över
fick jag inte vara där
förnekad av den dårskap
som frodas här

Valet är gjort
kanske är det någon som gråter
om sånt kan jag berätta
den dagen vi ses åter.




Fri vers av Nicklasb
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-06-16 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb