Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt

 

 

Rör mig

mjukt som från

slaget av en fjärilsvinge

 

Berör mig

Med ord som aldrig

blivit sagda förr

 

Finn vägen

till en sluten dörr

Lås om dig

och

kasta nyckeln

 

För har du väl hittat dit

så släpper jag ändå aldrig

ut dig igen 




Fri vers av nettizen
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-16 18:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den som berör med ord behöver ingen nyckel... dörren står redan på vid gavel...m a o... fritt fram till...
2007-06-17

  aftermath
omsorgsfulla uppmaningar
på ett mycket ömsint sätt
gillar
2007-06-16

  issac.a.m
så väntar jag här på ett tecken från dig*LER*...
varma känslor...
2007-06-16

  Nikolai Jungsin VIP
\"Relax said the nightmare,
We are programmed to recieve..
You can check out any time you like..
But you can never leave...\"

Fast vem vill lämna dig?
Ömsint..
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen