Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckorop och Klagorop

Glädje
Skratt och lyckorop
När jag fick dig

Sorg
Gråt och klagorop
När jag miste dig




Fri vers av Therés
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-06-16 22:06



Bookmark and Share


    JJ VIP
Det här får mig att tänka på barn....känns olustigt! Men det är bra skrivet! Mvh. JJ.
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!