Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat, det är motvind idag


hjärtat, kära hjärtat
motvind
inte sant?

som ett brev
som aldrig kom
så tom
som ett lämnat hus
så ensam
som ett lämnat träd
en höstdag

är jag
utan dig

hjärtat, kära hjärtat

på havet
vänds motvind
till medvind




Fri vers av Louise B
Läst 489 gånger
Publicerad 2007-06-16 23:37



Bookmark and Share


    xtla
håller med
de tre sista meningarna
drar ihop hela dikten
får mig att tappa andan.
2007-06-17

    ej medlem längre
Det behövs inga ord.
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Louise B