Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej, jag är söt men inte särskilt snäll

herrejävlar för falskhet
Det har sagts förut och jag påstår inte att
\"Hej jag heter Hilda jag är ett helgon\"

Men suck vad det är tröttsamt
att bli behandlad som en idiot




Fri vers av fröken
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-06-17 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken