Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om hur min hjärna diskuterar överflödiga diskussioner med sig själv

Egentligen kan man skriva vad som helst om ingenting och ändå bli hyllad.
Typ blajblaj
jag har inget att säga bara
blajblaj

det finns så mycket om ingentingalls eller baraord utanmening.

Frågan är vem som vet vad som är värt

(några sekunders tystnad)

insåg just att detta var värre än någonsin.
att göra tvärt emot vad man säger.
Egentligen finns inget rätt och fel med något.
Fast det gör det.
Annars skulle åsikter vara överflödiga
och diskussioner slöseri med tid.

är det inte det då?


Det här gjorde mig bara snurrigare.

Total förvirring

God natt




Övriga genrer av fröken
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-06-17 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken