Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej nu går jag

Nej nu går jag nu blir jag nästan arg för tjolahopp var jag bara ordbajsar och tyckasyndommigsjälvar. jag förtjänar inte att publiceras. Mina ord har ingen anledning att skrivas ner, och det är precis som på låtsas

för det är verkligen på låtsas

allting.
En illusion av en verklighet som också är plast
på låtsas på låtsas

men fantasi är pålåtsas är ju bra?

(ser ni hur jag vänder det till min fördel igen)

och adjö nu går jag det här leder ingenstans




Fri vers av fröken
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-06-17 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken