Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öl och hö

ölochhö




Fri vers av Valentin Bellman
Läst 859 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 14:17



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
det behövs inte mer än att leka med ord, så blir det jättebra.
/B
2008-02-26

  TiVa
Lille gubben min... *skrattar gott* Den här dikten är helt underbar och jag bara måste pussa på dig för det!!!


Du vet vad vi har sagt om öl? Inte förrän du har fått skägg!!! ;)

Mamma älskar dig!!

<3
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Valentin Bellman
Valentin Bellman