Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anton har själv skrivit sången han sjöng på sin allra första skolavslutning (Slutade 6årsgruppen den 12 juni)


sommarlov

sommarlov solen lyser skönt
sommarlov gräset är så grönt
himlen blå
vill jag nå
när jag fångas utav vinden







Fri vers av Valentin Bellman
Läst 2909 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-17 14:26



Bookmark and Share


  aol
underbart vacker vännen
2010-06-09

  miss julie
Jag kan till och med melodin till den här sången...
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Valentin Bellman
Valentin Bellman