Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdans

 

Skyltdockor med puls

flashar genom lokalen

vissa upplever musik

andra dömer det till mord

steriliserade ansikten

med utsuddad historia

nu

 

Svälj en metatablett för att sväva

två piller för att landa

nattkemi för benmaskiner

stroboskopflimmer

genom epileptiska drömmar

cashflow

genom blodomlopp

industri av kött och stål

sex sex sex

utan att leda till nya liv

 

avbeställda morgondagar

i långa rader

 

Sisten till helvetet är en mes!



Fri vers av Död Mans Hand
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand