Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är fel och löven är dumma och du kommer aldrig

Och det är fel
Allt är fel
Löven ramlar av i Juni
Sitt fast löv, sitt kvar!

Du kommer inte igen
Jag skulle ju säga
Säga att
Att du får följa med
Om du vill det
Jag hann inte och nu
Går världen sönder

Världen går sönder
På riktigt nu för
Du kommer inte tillbaks
Det är sommar, kom!
Och löven faller i Juni
Det är höst i Juni

Det är fel för att
Det är något med löven som
Som gör så att jag
Faller lite i taget
Löven kollar på mig
Om sommaren

Jag längtar efter
Jag bara längtar
Allt är fel och
Världen går under för
Sommaren är inte här
Löven faller i Juni

Och det är fel
Allt är fel
Löven faller i Juni




Fri vers av hymerito
Läst 753 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 22:32



Bookmark and Share


  Tina Q
Det här är en text som verkligen sätter igång nån sorts vibration i mitt inre - du har lyckats bra att förmedla dina känslor av hur fel allt blev...
2007-06-26

    Noyle
Jga älskar den! JAG ÄLSKAR DIG!
Haha, oj, menar dig och dina dikter. :P Skriv mer, jag är beroende!!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

hymerito