Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta

 

Smärta i varje andetag, 

Du ler för du vet inte,
Imorgon lyser stjärnorna

utan mej




Fri vers av Johan Nilsson
Läst 932 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 23:54



Bookmark and Share


  Quasimodo
Komprimerad smärta i ett andetag !!
2008-08-15

  aPorcupine
Den här dikten är verkligen det titeln säger - smärta.
2007-07-22

  Manal
dessa ord skärde hjärtat itu, så kort men berörande smärtsam
2007-06-20

  Manal
dessa ord skärde hjärtat itu, så kort men berörande smärtsam
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson