Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gaffel i ditt öga

du föll, heter det
men jag vet bättre

och jag ler, bara ler







Fri vers av Din Mormor
Läst 1081 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-18 01:09



Bookmark and Share


  Junibarn
Haha, fy vad ond du är. skitbra!
2008-08-22

  Jean-Michel Orblin
huhu
2008-06-16

    Göte Holmlund
jag förlåter dig aldrig för vad du gjorde mig med motorsågen, mormor
2007-10-01

  Inkarasilas
Ahahaha!
Bästa frukostläsningen!
Gömmer dock gaffeln...
2007-10-01

    eva m h
Hugaligen!!!!
2007-08-07

    ej medlem längre
jag sitter och skrattar högt för mig själv.

hell yeah.. det är här suveränt!
2007-08-05

  Eline.P
Som du skriver kvinna :) Måste fortsätta läsa genast!
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor