Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föränderligt

 

 

När orden tar slut

och man befinner sig

i ett skede

Där harmonin byggt

sitt permanenta rede

 

Och

 

Där framtiden står på lut

och livets tidigare helvete

Blivit utbytt

mot sammetsbeklätt säte

 

Och sedan... 

 

När kärleken lyftes fram

som främsta attribut

Och den nya dagen som gryr

blir så mycket ljusare än dagen

som flyr

 

Det är då jag inser....

 

Att inget längre blir

som förut 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-18 09:54



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackra rader..gillar mycket
2007-06-19

  aftermath
du har framtiden i din hand
vackert!
2007-06-18

  thyra
Vackra ord om ny öppning!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen