Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredens duva är död

Fredens duva är död

begravd under jord

ihjältjatad

av alltför många tomma ord

Ingen ljusning syns

när dagen åter dör

på himlen syns fåglar

cirklandes så som gamar gör

I natt flyger dom en stund

kraxar för att sedan tystna

bak leenden syns vargagrin

på blinda män som hungrar ärelystna




Fri vers av Nicklasb
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-06-18 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb