Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en gammal kartong med dikter jag skrev för 10 år sedan... ...romantiken levde och frodades på den tiden.


Nostalgi 1 (romantik)

Jag levde i en värld, där var mörkt och kallt.
Jag satt glufsande vid ett bord, medan mitt inre svalt.
Jag vandrade på en väg, täckt med vasst grus.
Jag satt på en kall bänk, utanför ett varmt hus.
Jag hittade en lapp med vackra ord
de värmade mitt inre, där stod:

Trollska ögonblick av glädje
Närmare himlen på jorden
Yttersta glädjen är du!




Fri vers av Labra lege
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege