Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det har gått 10 år, klok som en bok.


Nostalgi 2 (rädsla)

bygger upp en fasad
så ingen ska se
känns svårt att berätta

dämmer upp en damm
så ingen ska förstå

en dag brister dammen
fasaden rasar

har inte berättat

ingen förstår




Fri vers av Labra lege
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege