Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Surrealismen levde i ungdomshjärtat!


Nostalgi 4 (ord)

En blå mössa
Ett gult hus
En randig youghurt
En lingonblus

En krossad cykel
En skrynklig buss
En gammal tant
som ville ha skjuts

En vinröd stövel
Ett slött gevär
En retad lampa
En skum atmosfär




Fri vers av Labra lege
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 11:27



Bookmark and Share


    Teddy
En halt såg.

Länge leve nostalgin.
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege